DIP DYE FÄRG?

Så nu har jag blekt håret igen, för sista gången. Nu återstår bara en till färgning, sååå vilken färg ska jag ha på topparna tycker ni?

RÅKADE GÖRA DIP DYE


VAD GÖR JAG EGENTLIGEN?

OMG hur ska detta sluta?! :o



LIKE A SKYSCRAPER

I tisdags hade jag inget internet, inte igår heller för den delen. Detta får förklara varför jag inte uppdaterat.
löshårsundervisning hade vi också idag, cibbe hade kul hihi

LEOPARD

Det blev leopardnaglar idag, med lite glitter som inte syns på bilden ;)

I´M NOT A KIWI

Sitter just nu och myser med 6 nya favvisar från H&M. Jag vet inte vad det är som gör att jag fallit så för H&Ms nagellack, bara är så.
fr vänster: i´m not a kiwi, french kiss, confetti, chica boom boom, manhunter och nail him.

OH HAPPY DAY

Kom nyss hem från sminkparty. jajämen, LR smink va det som gällde... Hem kom jag cirkus femhundringen fattigare men en foundation, concealer och loose powder rikare. Vi får se hur bra det funkar ;) Jag stinker dessutom parfym fabrik, dock riktigt god sådan då det är den godaste vanilparfymen i knoow! me like ;)

VAFAN?


HUR SÖT?!

okej ni behöver inte kolla hela, men hur söt är inte ungen haha?

JUST NU ÄR JAG KANSKE MILJONÄR

Jag köpte mig en triss, så jag kanske är miljonär vem vet? ;) och anledningen till att jag inte skrapar den är för att jag inte har ågon lös krona på mig, attans! :(
första lagligt skrapade lotten! :)

HEAVEN IS INSIDE

osmnikad jana alldeles precis nyss :)
har dessutom opariga sockar idag, tycker de va finare så ;)

TRUE SHIT BRO


BEHÖVER JAG SÄGA NÅ MER?

varma hallon med kesella och bigbrother. livet leker

CAN I WAKE UP IN THE MORNING

whitout you on my mind?

Mina saker jag beställde igår kom inte idag, så jag får väl vänta tills på måndag då antar jag :( Skolan idag var förövrigt hyffsat lugnt, 2 klippningar och 1 avbokning. Inga öron avklippta idag heller, dock så trillade en hel del av mitt hår när cornelia gick lös med saxen ;)
så hur tror ni mitt hår ser ut nu? ;)

WATERFALL BRAID

Gjorde en waterfall braid lite slarvigt såhär på morgonkvisten... vill ni att jag ska visa ur man gör en? säg bara till!

CHANGE THE WORLD TONIGHT

Blev lite less på min rosa bakgrund så jag bytte lite tillfälligt. Vi får väl se när jag får tid och ork att byta, men så får de vara för tillfället, ciao! :)

.


DIRTY DANCING IN THE MOONLIGHT

Klickade precis hem en ny usb kabel (den andra ligger någonstans i mitt rum, vet bara inte vart och är för lat för att leta...) och även en sån där sportarband man kan sätta mobilen i ni vet? Iallafall så beställdes detta från fyndiq.se, som förövrigt har riktigt stort utbud och snabb leverans, så kika in där ni också vettja!

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Städar och lyssnar på fjortisdunk. Eller snarare rensar bort gammal musik från datorn från typ 07-08, de som känner mig vet vilken hemsk fjortisdunk period jag hade då. skäms över mig själv haha!
Tänkte passa på att slänga in ett svar på en kommentar från fia här också:
hur hittar du din motivation till att träna? hur mycket tränar du när du gör det? asso typ vad gör du och hur länge osv...?
Sanningen är den att jag älskar att träna, bara det att jag orkar aldrig ta mig iväg och göra det, haha. Så jag bestämmer mig dagen innan att jag ska träna dagen efter oavsett hur trött jag är osv, så siktar jag in mig på det och gör det bara. Hur många dagar i veckan jag tränar är också väldigt varierande. Typ denna veckan var jag på dans och gym i måndags, idrott i skolan och gym i tisdags, gym och jympa medel igår. Jag tränar ungefär 1 timme kondition och 30-120 minuter styrka i gymmet. Hoppas du fick svar på dina frågor haha :)

VEM BOR I EN ANANAS DJUPT I DET BLÅ?

SVAMPBOB FYRKANT!

Efter 2 timmars träning känner jag att träningsvärken och jag kommer va bästa buddies imon... och på fredag... antagligen på lördag och söndag med.
25 månader hjärtat, jag älskar dig <3

OCH KVAR ÄR VI

såhär såg jag ut när mamma berättade för mig att jag hade fått fräknar. tror jag borde satsa på den looken oftare, yupp yupp!

" KOLLA DÄR GÅR SNOOKI!"

Idag när jag gick hem från skolan gick jag förbi en skolklass med 11-12 åriga ungar. Där går jag och blir sådär nostalgisk ni vet, som man kan bli när man ser något som man själv har varit med om. Plötsligt ropar en av pojkarna "KOLLA DÄR GÅR SNOOKI, HON FRÅN TVN- DE VET JAG IALLAFALL!!!" och så pekar han på mig. Eftersom att det inte är första gången nåon har sagt att jag ser ut som snooki har jag ju då en fråga till er. Ser jag verkligen ut som snooki? helt ärligt nu. för jag ser då inga likheter.

IT'S THE FINAL COUNTDOWN

När man ska ta en enda bild så slutar det alltid likadant. De första bilderna ser jag dödsseriös ut på, sedan kommer typ världens fulaste leende och sen slutar det med att jag är skit oseriös. typ såhär:
så blir det ändå alltid den sista oseriösa bilden.
nuuuuu ska jag packa för om någon timme är jag i kiruna hihi