varför längtar du, tills den dag då du ska fylla 7?

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Det finns en första gång för allt, nu är det första gången som jag fryser. Haha, detta var såklart inte sant.. men jag fryser så pass sällan att jag inte riktigt kommer ihåg hur det känns från den ena gången till den andra. Nu fryser jag iaf, mina fingrar och tår är som isbitar och allt är emellan är något riktigt kallt det också. Konstig känsla det där, att frysa.

friskis

Varför känns helgen som en dag och veckorna som en månad?! Hinner ju inte med något alls, kom igen nuu tiden sakta ner!
Har gjort något armband idag, känns skönt när det äntligen börjar hända något :)
Nu sitter jag på friskis och vänyar på.mamma, hurtiga Jana!

DET BÄSTA SOM FINNS

Just nu är den bästa känslan som finns. När man ar nystädat rum, nybäddad säng, precis har sprungit allt vad man orkar och tagit en lååång skön dusch, kan inte den känslan vara föralltid?

Har hunnit med mycket idag, för att vara en fredag. Men å andra sidan hinner man inte så mycket i vanliga fall då man börjar 9 och slutar 6... Iaf så har jag gjort nationella, skrev två olika uppsatser och lämnade in den ena. Sen gick jag förbi konsum och köpte mat, som jag sedan åt med världens bästa mommo. Där spenderade jag några timmar innan jag GICK (!!) hem haha... Hemma har jag som sagt städat, klämt i mig lite pizza, sprungit och duschat.

Nu är det fredagsmys som gäller gott folk!


DEt ordnar sig, det gör det alltid

Den här dagen suger. Ingen träning, ingen skola, varför? jo Jana har åkt på magsjukan. ÅÅÅH så trött!

Prov och möte med banken har jag hunnit med iaf, och sovit i flera timmar haha.

besviken

Just nu är jag så besviken på blogg.se att ja snart byter domän. åååh varför kan det inte bara gå tillbaka som vanligt?! bröl

Instagram

Fick frågan innan idag vad jag använder för träningsskor, så tänkte passa på att slänga in ett inlägg om det nu. till er som undrar vad anledningen till att jag lagt upp bilderna på instagram, så är det för att jaa, min mobil ville just det. 
 
fräsch sko haha, reebok "easytone reecommit" - använde till en början till längre promenader, men kuddar under skorna var inte riktigt min grej, använder dock ibland ändå haha
 
nike "wmns steady VIII"- Passar superbra till t.ex. pass eller bara till gymmet, sköna men för hård sula för att springa och hoppa i :)
 
Och sist men inte minst dagens nya bebisar, Adidas "Assertion Stability"- Har inte provsprungit dom ännu, då jag har men vilodag idag, men imorgon så jäklar!
 
Vad har jag mer gjort idag? Skola, en sväng på stan med mamma på nya cafét i Tegnérgallerian (glömmt bort vad den heter hehe?) bakad potatis med kycklingröra, mums! Sen åkte vi till grand och köpte skorna.
 
Har ni några frågor? va inte rädd att fråga! :D

helt klart värt det

 
 
Kom hem från veckans sista träningspass för lite mer än en timme sedan, ååh så bra man mår efter ett riktigt tungt pass. Körde främst ben idag igen, tog i så jag höll på att skita ner mer ;) haha nej men det jag ville komma fram tíll va de att jag kommer ha träningsvärk imon så jag kommer inte komma kliva upp ur sängen haha. Imon är det vilodag som gäller!
smickrande bild, jag vet

Byter ut pubrundan

Inveg helgen igår med att gå ut och springa istället för att gå ut. Vad gick fel? ;)
Denna veckan har varit fullbokad! Skolan, praktik, möten, läxor och träning, träning, träning! Vart fick jag träningsandan ifrån?


vet ni vad de bästa är?

Inte träningsvärken från igår iaf. Och den lär inte heller va den bästa imon, men iofs när är träningsvärk kul? ;-) bloggar från mobilen så om hälften av alla ord är lustiga så är det därför!

STRESS

Just så känner jag att denna dagen har vart, den har bara flygit förbi mig och jag har inte hunnit med ens litegrann av vad jag skulle gjort idag. Jag skulle lägga in ett inlägg innan idag, men det visade sig att bilden var för tor så et får helt enkelt vänta ännu mer! 
 
Någon undrade vad BandIt är, och varför jag skickade ut en marknadsundersökning, så jag tänkte att jag svarar på det nu. 
BandIt är ett ungdomsföretag som jag och Arissa har skapat tillsammans som ett projektarbete. Vi ska göra egna armband och lite annat smått & gott. Vi har itne börjat med att sälja ännu, men kommer såklart meddela det så fort vi sätter igång. Följ BandIt på facebook om ni vill ha mer info. Vet du inte vad ett UF företag är? Klicka här så länkas du till Ung företagsamhets hemsida!

VAD HÄNDER NU?

Jag har haft fullt upp ända sen maj, så nu har jag massor att ta igen, Tänkte att jag än en gång skulle skriva till er stackare som kollar in min blogg trots att jag inte skriver. Så jag börjar imon, så får det bli! Så får vi hoppas att det kommer massa inlägg ;)