FÖRSÖKT ATT LÄGGA UT INLÄGG TIDIGARE

men det har inte varit på min sida. Därför har inga inlägg dykt upp alls :/
Men jag gör ett till försök och förhoppningsvis går det bättre nu!

STUCK IN REVERSE

Sitter och packar min väska, det är väl tillåtet, jag åker ju snart?  Helt galet att jag kommer sitta i Kiruna med en massa snö när alla andra här sitter i ett snölöst Växjö... OCh ännu galnare är att det är självaste julafton om en vecka.
Är jag den enda som alltid har problemet med en för liten resväska? eller är det någon annan som kan relatera till detta problem? Halva resväskan är full med julklappar och andra halvan med kläder. Frågan är ju bara vart allt annat ska försvinna med tanke på att man inte får ha varken vätska eller saxar i handbagaget... jaja det löser sig förhoppningsvis! :)

NÄR VI VAR KUNGAR OCH BYXLÖSA


DON'T MAKE ME CHANGE MY MIND

Jag stödjer EarCuff UF företag genom att köpa ett superfint handgjort kors. Vill du också köpa ett? klicka dig in här.
Nu ska jag spendera några timmar till plugg, kul liv jag har. Lycka mig till!

STOREBROR

Lite fika, big brother och feber.  Känns ändå som en hyffsat mysig kväll trots allt :)

I WISH I WAS A PUNKROCKER WITH FLOWERS IN MY HAIR

Snart ska jag till skolan för er som va intresserade haha :)
Nejmen jag har verkligen inget intressant att säga så därför har jag inte bloggat på hela helgen, och det känns väl kanske lite tråkigt att bara slänga in något helt random, eller kanske inte vad vet jag...
jag ser inte ut som mig själv på de senaste bilderna tycker jag, men jag kanske bara är ovan?

SOTNING

Förlåt, har varit lite off de här senaste dagarna och jag har verkligen varit skittrött.
Idag hade vi iallafall sminklektion, vi sotade ögon, eller snarare cibbe och jennie sotade mina ögon. Såhär blev iaf resultatet:

WELLA, WELLA ,UH UH

Snart dags att dra sig ne mot stan, nu börjar det bli lite pirrigt, tänk om jag kommer hem med världens hemskaste hårfärg liksom? haha. Sen när jag kommer hem kan jag ju även visa er det riktiga resultatet, så ni får se hur det faktiskt ser ut :) Jag är tvungen att ha på mig helt svarta kläder, så känner mig lite ledsam idag haha.

LITE HALVTIMPULSIV SOM JAG ÄR

Idag satt jag hos Jennie. Sen helt plötsligt småsprang vi till stan och in på Royal Corner. Sen var vi där inne i någon timme och ut kom jag med page. Helt otippat, hade jag faktiskt aldrig trott att jag skulle skaffa mig igen, men sånt är livet ibland haha. Så nu har jag kort hår igen, men det är ju bara hår, det växer ut igen.
Jag är inte riktigt säker på om jag får visa upp det ännu, men en liten sneakpeak dödar väl inte?


DAGENS GODA GÄRNING

Jag måste vara den snällaste som finns.

Idag när jag skulle gå hem från skolan så gick det en gammal tant framför mig med en käpp i handen. Jag tänkte inte mer på det utan gick förbi henne. Men precis innan jag passerat henne såg jag att stackarn försökte få ögonkontakt med mig och jag såg att käppen faktiskt var en bindstav. Stackars tant som är blind och ute och går i det här hala tänkte jag då.

Då säger tanten lite försiktigt det är lite halt idag och skrattar till ett riktigt skört skratt. Nu tänkte jag att jag måste hjälpa stackarn att komma upp för backen, så jag erbjöd henne att följa med henne en bit på vägen och frågade vart hon skulle.

Hon skulle ju då självklart till en väg jag aldrig har hört talas om och hon kom senare fram till att hon skulle gå hem och att hem var i nässjö. Så jag frågade den lilla tant om hon hade någon jag kunde ringa och fråga vart hon skulle, och då fick jag ett nummer till någon Lennart som antagligen var hennes son. Den här stackars tanten var 80 bast, bunden till rullator, blind och väldigt dement.

Hon hade tagit sig ut utan rullatorn och som tur var hade hon ju inte kommit särskilt långt utan bara 200 meter om ens det. Så jag följde den stackars tanten tillbaka till ålderdomshemmet och hon upprepade  flertal gånger att är vi på rätt väg nu? är vi hemma snart? och när jag förklarade för henne vart vi skulle kom hon genast på att juste jag har ju flyttat, jag börjar bli lite ammal förstår du.


HEJ MITT VINTERLAND

ÅÅÅHHH gissa om jag blev glad när jag vaknade upp till det här?!
bilderna är tagna igenom fönstret så därför är dom lite halvkassa.






ALLTID SÅ JÄVLA PETIG

Jag blev leds på min gamla header. Så jag slängde bara dit en bild, de får duga tills vidare, jajamen.
Och jag är riktigt leds på att jag alltid tröttnar på något så fort jag är klar, så om tre dagar vill jag ha en ny header... haha.
Jag klippte ju Lina idag. Jag klippte inte bara henne utan även mig också, i handen. Det var en så konstig känsla. Det gjorde liksom aldrig ont utan det tog bara emot. Jag minns knappt vad som hände där. Jag sa iaf " Jag tror jag klippte mig" och så kollade jag ner på handen och sa "ordentligt". Hahaha ganska så knasig är jag ju ändå. Sen höll jag på att svimma, hatar sår och hatar blod, nej uscha. Men det är bra nu, bara jag slipper byta plåster själv så :)
f5 om de inte funkar :)

EN TANKESTÄLLARE


"SVAR PÅ TAL"

Känns så dumt att kalla det så, men det är ju faktiskt de det är... Så nu får de va så!
Hallådär. Jag har inte ens hört att de finns någon på tegnér som liknar mig, och det är varken en syster eller släkting till mig :) tack desamma du! :)

DAG 7 - DET HÄR VILL JAG HA

Jag vill ha
En systemkamera
En ritplatta
En ny mobil
En massa frisör saker som ni garanterat tycker är tråkiga
Pengar är aldrig fel
Ett liv haha
Ett fint städat rum, är dock rätt fint även när de är stökigt
En resa till ett varmt land
Mine Lime serien... och den svarta... men först lime.
En ny dator
Jens här
En egen lägenhet så jag kan pynta :D


GE MIG 30 GRADER KALLT OCH TOMTAR ÖVERALLT

har jag glömt att säga att tandställningen är borta? isf, så är den de iaf :)

Väntar på min kära bror och hans sambo. Vi ska åka och handla sen ska jag färga och klippa henne. Ja, så ser min dag ut än så länge, how about yours? :)

DAG 9 - MITT FAVORITBAND/FAVORITARTISTER

Jag har nog ingen "favorit" utan är nog mer en allätare som lyssnar på det som spelas. MEn måste jag nämna någon så är det väl Daniel Adams-Ray, Veronica Maggio, Oskar Linnros och Svenska Björnstammen.
a så är de nog.

linnros

DAG 6 - EN NYTAGEN BILD PÅ DIG

jAG är faktiskt snäll idag... Ni får några stycken, bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera... haha :) (jag hade inne caps på jag, och orkade inte ändra det, för det är mycket lättare att skriva här så att ni förstår...)







A MAN UNDER COVER

ÄNTLIGEN!! Är jag klar med de där pepparkakshuset... känns som 100 kilo har lyft från mina axlar, och fin blidde den också :) Och ni får tyvärr sitta och undra hur den såg ut, för den finns inte på kort :)
Nu ska jag även vara lite effektiv och städa upp här inne :)

OKEJ, JAG SKA INTE LJUGA FÖR ER...

Jag har inte varit så duktig och gjort alla saker jag sa att jag skulle göra.... Nej jag har faktiskt inte gjort något av det än så länge haha. Istället har jag klippt mig, lite impulsivt sådär. Ställdemig vid en spegel och vips så hade jag klippt mig, inte så jättestor skillnad.. fast 3 cm åkte av och jag skaffade mig en liten sidlugg.
och av alla jävla bilder jag tog, fick jag inte med luggen på en enda..

TUSEN STJÄRNOR SOM TINDRAR

Jag satte precis på min första jullåt. Jag har liksom inte haft tid att känna julkänslan ännu. Jag har nästan köpt alla julklappar och bakat massor med pepparkakshus. Men trots det har jag ändå inte kommit i julstämning. Och så har ju inte snön ens kikat på oss i Växjö ännu, så det kanske har bidragit en smula.
Så idag ska jag julstäda i rummet, julpynta, slå in julklappar och lyssna på en massa julmusik! åååh jag har varit så upptagen att jag missat helt min favorit högtid. :(


inte min bild

JUL HOS MANGE

Är man leds på fest hos mange, så varför inte göra en ny?

TVÅ

Jag gör väldigt ofta misstaget att tänka för mycket när jag inte har något att göra.
jag tänker så det knakar. Vad jag vill syssla med när jag blir stor, att jag snart åker till kiruna, att jag ska ta ett långt bad, bra minnen kommer upp, dåliga minnen kommer upp. Sen är jag fast, bland alla de där jävla dåliga minnena sitter jag och övertänker det hela. Jag funderar varför jag inte gjorde så istället och varför allt blev som det blev. Varför jag tänkte den tanken just då när jag kunde tänkt något annat. Så blir man bara mer och mer nere och tillslut känner man bara för att göra något annat. Men tankarna följer med dig vart du än går. Sen frågar folk och man pallar inte svara, då lägger folk sig i och gör det ännu värre. När man egentligen bara behöver någon att luta huvudet mot och som säger att det är okej, att det kommer lösa sig.