HUVUDSTADEN.

som jag berättade var jag ju i Sveriges huvudstad- Stockholm nu i helgen på en träff, det va riktigt mysigt.
och som ni vet är inte en resa något utan katastrofer å sånt? HAHA därför, tänker jag berätta om vad som hände oss,

Ni vet tunnelbanorna? Det skulle vi åka, men eftersom att vi var nästan 15 pers som skulle på och vi skulle bestämmt trycka in oss i en vagn, och självklart så gick ju dom ut så sakta så vi hade mindre tid på oss? haha, iaf som ni kanske har fattat så fastnade något eller så lämnade vi någon? jo, något fastnade och det blev lämnat där, nämligen johannas väska, den var kvar på utsidan när dörrarna stängdes, medans vi var där inne. well den fick någon liten skada, men vi fick ju tillbaka den och trots allt var det ju en ganska så rolig händelse när man tänker efter?

När vi kom fram sa gudny " helgen har bara börjat," jo tack klockan 11 rymde dom ut fritidsgården och flyttade oss långt bort därifrån , typ andra sidan lidingö haha. Översvämmning i en toalett och stopp i dom andra, kanske inte så mysigt?

Men nu är jag hemma iaf, och jag måste erkänna en sak, jag hatar tunnelbanor.






nu ska jag gå och sova, inte mycket sömn igår, puss <3

KOMMENTARER



ser alla bilden? good!

kommentaren är inte skriven till mig utan till min syster, och det kanske är därför jag reagerar, who knows?


för det första: människan skriver anonymt, vad spelar det för roll vännen ? man behöver ju bara söka din ip adress så vet vi vem du är? :)
för det andra: "du är så jävla äcklig din lilla råttjävel!" ouff, cooling du kan svärdomar? haha och råttjävel, går vi på dagis eller? :)
för det tredje: du använder 3 utropstecken, det räcker med ett, jag tror vi fattar ;)
för det fjärde: "hahaahahahahahahahhahaha TÖNT." Men kom igen nu? måste du skriva "haha" 78 gånger? eller det kanske du måste för att få fram att du tycker ? :)
för det femte: vem är det som är barnslig som sitter å kommenterar den mest löjliga kommentaren jag någonsin sett, och dessutom kommenterar den anonymt, kom igen vill du något säg det öga mot öga så ska vi se hur jävla kul det är.

PACKNING INFÖR IMON

tåget går ju vid 8 imon så jag måste ju upp sjukt tidigt, så tråkigt! Men sen kommer ju resan säkert va skoj så det jämnar väl kanske ut sig? :)
Eftersom att jag åker så pass tidigt så har jag bestämmt mig för att packa nu ikväll annars blir det ju så tidigt? :)
men jag har ett problem, vad ska man ha med sig?

Och just nu är jag på toppen humör, lätt 11 på en skala på 10 :) jaja, men nu måste jag faktist börja packa och lite sånt.

och föresten, glöm inte att besöka rebeckas blogg, http://youtakemylife.blogg.se ;)

ha det bäst för det ska jag! :*<3


STOCKHOLM

Om 2 dagar sätter jag mig på ett tåg, eller tjaa... inte ens om två dagar. Stockholm ska jag till, med världens bästa änglar, nämligen Gudnys! :) så ni som har mitt nummer, får helt enkelt ta och sms;a satan så jag har något att göra, inte för att jag lär ha brist på det, men det är ju ändå såå mycket roligare att sms;a med någon? :)
Och just nu känner jag mig fullpackad med saker att göra den närmsta tiden, läxor, inlämningar och prov, övernattningar och resor, men kul kommer det att bli!

+ jag och mamma ska kolla biljett till my lovely Kiruna imon, massa pluss på det! :D


GUDNYS ÄNGLAR tröjan på såklart!

ha det bra ;*<3

UT MED JENNIE

förlåt att jag inte har skrivit, men det är ju faktiskt min blogg, och jag bestämmer när det ska skrivas! :D
jag har haft läxor över huvudet och helgen blir till för att plugga till provet nästa vecka och alla inlämningar... jag hatar veckorna innan jullovet. :(

Iallafall den 28-29 november befinner jag mig i Stockholm på Lidingö med Gudnys änglar, och den 5-6 december ute i Berg med klassen.

om en vecka kommer barnbidraget, eller? det är ett stort hjärta på det :D

men nu drar jag till nisse bajsplutt med jennie, ha det bäst ;*<3


tagen för typ 5 minuter sedan, deni! :D<3

FÖRLÅT...


förlåt men jag orkar inte skriva idag, ni får ett bevis på att jag lever iaf :D

GRATTIS

idag fyller en av världens bästa bröder år, micke.
grattis på 27 årsdagen bror, jag älskar dig.





grattis cornelia, max och d på 15/16 årsdagen.


JANA OCH JENNIE



vi är fan inte normala, men jag slår vad om att redan imorgon
kommer alla springa runt såhär, nya jana och jennie trenden.


eller kanske såhär? haha :D



Michael Jackson

jag ska inte sätta mig och ljuga för er som så många andra gör, jag har aldrig riktigt gillar Michael Jackson, och jag följde endast med på bion för jag ville komma hemifrån en stund. Men när jag satt där i mörkret och kollade på "This is it" vändes hela min värld upp och ner. Jag såg världen ur ett helt annat perspektiv, MJ var en person ur en egen kategori, har nog aldrig sett en människa som utstrålar så mycket, som är i sin egna lilla värld, men som ändå är medveten om vad som händer runt omkring honom.


Michael Jackson - King of pop, god bless you.

WHERE ARE YOU NOW-JUSTIN BIEBER

pojken ger mig rysningar... ;o



BION

tio över nio börjar bion, sweet !


mina fina paintskills, för er som inte har ett konstnärligt öga visar det mig sittandes i en sån biostol med coca cola och popcorn (Y)

juste designen ändras för fullt, klart snart, i promise!


THIS IS IT - MICHAEL JACKSON




denna ska jag antagligen kolla på idag, någon som har sett den? :)

CHIPS OCH HALSBAND

just nu sitter jag och lyssnar på mmmbop samtidigt som jag trycker i mig chips och drcker fanta exotic, eller fanta erotic som mia brukar säga :)
kan inte påstå att jag gillade chipsen precis, men kanske är bra ? slipper jag trycka i mig massa onödigt fett, haha :)



bilden är fin, lev med det.


hittade mitt halsband idag, kvalitén suger på webcameran, det är ju
trots allt bara 1.3 megapixel :/ men det står iallafall Jana på den :)


ha det bäst :* <3


SJUK Å NORRLÄNDSKA.

i'm still sick , inge skola fö mig , HAHA sug på den! :D fast å andra sidan kan jag ju inte gå ut nu på kvällen heller ...

jag pratar norrländska i tfn me jennie, I KNOW YOU LOVE IT!

nej jag har inge å säga så ni får ha det så bra :*<3



HALLELUJAH

jag sitter och lyssnar på hallelujah med molly sandén, och trots att jag har lyssnat på den säkert 300 gånger nu så kan jag inte sluta, den är otroligt bra och budskapet är amazing...




...

"ja våran va ju gratis" precis i det ögonblicket kom jag på mig själv med vad jag verkligen sagt, nej den va ju inte gratis, den kostade ju faktiskt någon livet, och det är mycket mer än man någonsin kommer kunna betala. samtalet handlade om att min brors bil var mer värd än mammas bil, det är den ju om man bara ser det som bilar, men om man ser det hur det egentligen var så är mammas bil värd mycket mer, den är värd morfar.

vila i frid morfar, det är du värd. <3

KAN INTE SOVA

jag kan inte sova, har knappt sovit på en vecka nu, inte bra och som om inte det vore nog så har jag gått och blivit sjuk också, eller det kanske beror på min sömnbrist? jag har ingen aning, haha :)

jag har absolut inget intressant att skriva om , sjukt sur för att barnbidraget kommer om typ 20 dagar, det är ju långt... ååh! :(

nej nu ska jag inte ta upp mer av eran tid, ha det bra ;* <3